دسته : حسابداری
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 682 KB
تعداد صفحات : 30
بازدیدها : 453
برچسبها : محافظه کاری در حسابداری محافظه کاری حسابداری پروژه حسابداری
مبلغ : 11000 تومان
خرید این فایلاین پروژه از سایت cero.ir با عنوان محافظه کاری در حسابداری در 30 اسلاید همراه با توضیحات کامل با فرمت پاورپوینت تهیه شده است که می تواند به عنوان کنفرانس ارائه کلاسی برای رشته حسابداری و درس بررسی موارد خاص در حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد مورد استفاده قرار گیرد.
بخشهایی از متن پروژه
محافظه کاری حسابداری، یکی از خصوصیات کیفی مرتبط با محتوای اطلاعات مالی است که به معنای کاربرد درجه ای از مراقبت در اعمال قضاوت برای انجام برآورد در شرایط ابهام می باشد، به گونه ای که درآمدها یا دارایی ها بیشتر از واقع و هزینه ها یا بدهی ها کم تر از واقع ارائه نشود. به عبارت دیگر محافظه کاری حسابداری را می توان به عنوان گرایش حسابداری به بکارگیری درجه بالاتری از تائیدپذیری برای شناسایی اخبار خوب در مقایسه با اخبار بد تعریف کرد. محافظه کاری حسابداری که به مشروط و نامشروط تقسیم می شود، منجر به نتایجی همچون بهبود کیفیت گزارشگری مالی، بازشناختن اهمیت تاییدپذیری و نقش تاییدپذیری نامتقارن در رفع برخی مشکلات و نیز کاهش احتمال بیشنمایی سود و پرداخت سود سهام تصفیه می شود.
این پروژه به بیان و مفهوم محافظه کاری در حسابداری می پردازد. محافظه کاری به طور سنتی با ضرب المثل {هیچ سودی شناسایی نکنید اما همه ی زیانها را شناسایی کنید} تعریف شده است. برای محافظه کاری تعریف های دیگری نیز ارائه شده که بیان خواهد شد. پس از بیان تعریف محافظه کاری تاریخچه مختصری ارائه و درباره محافظه کاری مشروط و نامشروط، محافظه کاری و جانب داری و همچنین محافظه کاری و راهبردی شرکتی به اختصار مطالبی ارایه می شود.
محافظه کاری (تایید پذیری نامتقارن) می تواند به دلایل قرارداد استخدام و راهبردی شرکتی نیز ایجاد شود. مدیران انگیزه دارند برای اجتناب از اینکه قبل از خاتمه دوره ی تصدی شان اخراج شوند زیان ها را پنهان کنند. اجازه دادن به ورود زیان به شرکت و اتخاذ پروژه های دارای خالص ارزش فعلی منفی توسط مدیران، سهامداران را تشویق به اخراج مدیران می کند. محافظه کاری شناسایی زیانها را سرعت می بخشد و برای هیات مدیره و سهامداران نشانه هایی فراهم می کند تا دلایل این زیانها را بررسی کنند. چنین بررسی هایی می تواند منجر به عدم تغییر مدیر و حذف پروژه های دارای خالص ارزش فعلی منفی شود، در نتیجه مدیران برای فراهم کردن اطلاعات درباره پروژه های دارای خالص ارزش فعلی مثبت نیز انگیزه هایی دارند. ...
فهرست مطالب پروژه
مقدمه
تاریخچه محافظه کاری
تعریف و مفهوم محافظه کاری
محافظه کاری مشروط و نامشروط
اندازه گیری محافظه کاری
معیار عدم تقارن زمانی در شناسایی سود و زیان
معیار محافظه کاری مبتنی بر ارزش های بازار
معیارهای محافظه کاری مبتنی بر اقلام تعهدی
معیار چولگی منفی توزیع سود و جریانهای نقدی
عوامل موثر بر محافظه کاری
نقد اصل محافظه کاری
خلاصه ای از سایر انتقادات برای محافظه کاری
محافظه کاری و عنوان جانب داری
محافظه کاری و راهبردی شرکتی
خلاصه و نتیجه گیری
خرید و دانلود آنی فایل